Експериментирайте със своя онлайн проект

Всеки онлайн проект има нужда от известна доза „лудост“.

Както Алберт Айнщайн е казал: „Безумие: да правиш едно и също нещо всеки път и да очакваш различни резултати.”

Ако смятате, че уебсайтът Ви не се развива, пробвайте нещо различно. Повтарянето на едно и също действие, не променя резултата. Дори да не грешите, не винаги сте на най-прекия път към успеха.

Какво означава да експериментирате онлайн?

Променете посланията на уебсайта си.

Какво правя? Защо го правя? Каква добавена стойност давам на потребителите? Помислете върхо тези въпроси. Преценете какви хора искате да привлечете към своя сайт и съобразете съдържанието си с техните желания, предпочитания и очаквания. Какво искат те? Дайте им го! Нека с първото зареждане на сайта Ви да знаят, че Вие сте техните хора!

Променете визуално своя сайт.

Ако настоящият дизайн е застинал и смятате, че не постига целите си – направете редизайн. Ще Ви помогнем с идеи и съвети за това, кое е модерно и работещо в момента. Какви са тенденциите в уеб дизайна и накъде се очаква да вървят. Ще освежим сайта Ви. Ще съобразим визията и цветовете на уебсайта Ви с това, което се харесва от Вашата аудитория.

Улеснете плащанията в уебсайта си.

Онлайн потребителите стават все по-взискателни. Те търсят най-удобния метод за разплащане. Ако го няма при Вас, при конкуренцията го има. Най-често плащанията онлайн се извършват с VPOS терминал и кредитни карти. Осигурете този метод на разплащане на потребителите си. Помислете за иновативни решения като бутон „Buy me a beer“ или копачка за криптовалути. Възможностите са неограничени!

Ускорете уебсайта си.

Може би вашите потребители се отказват от посещението си, защото прекалено дълго чакат да заредят сайта ви?!? Оптимизиацията на уебсайта е изключително важна. Потърсете ни, за да я направим за Вас.

Поставете призиви за действие.

Разгледайте сайта си и вижте дали насочвате посетителите към определени действия с послания, от рода на: „Виж тук“, „Прочети повече“, „Купи сега“ и др. Поставете повече от тях и вижте разликата. Много често мислим как да информираме посетителя, но забравяме да мислим, че трябва да го насочваме и навигираме през процеса на продажба.

Рекламирайте онлайн проекта си.

Във Facebook. В Instagram. В Google Ads. И перфектният уебсайт има нужда от популяризиране. Онлайн рекламата и стратегиите са нещо, което е задължително за всеки уеб проект.

Свържете се с нас, за да видим како е в застой във Вашия уебсайт. Ще го анализираме. Ще предложим множество подобрения и оптимизиации. Ще го съживим за Вас!

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

    * Задължителни полета