Онлайн реклама и стратегии

И да имате най-красивия и добър уебсайт, той няма да Ви върши работа, ако хората не знаят за него. Без онлайн реклама ще Ви е трудно да пробиете в среда с безброй конкуриращи Ви уебсайтове.

Не е достатъчно да имате прекрасен сайт, за който никой не подозира! Сайтът Ви трябва да е посещаем, клиентите да знаят за най-новите Ви промоции!

Ние ще Ви предложим това, което ще изстреля сайта Ви нагоре! Ще изработим стратегия за Вас и бизнеса Ви, но след като се запознаем с това, което искате да постигнете като резултат. Най-често в рекламните си стратегии включваме комбинация от вече изпитани методи за онлайн реклама и проверени рекламни канали:

  • E-mail маркетинг / директен мейлинг – Тази услуга представлява електронна форма на комуникация, насочена директно към получателя на съобщението с цел представяне и подтикване към продажба на продукт или услуга.
  • Google Ads – представлява партньорска програма на най-голямата търсачка в света, с която можете да позиционирате сайта си на топ места при търсене по избрана от Вас ключова дума. Срещу съответно заплащане на кликване, Вие получавате реални клиенти на уебсайта си.
  • Facebook реклама и поддръжка на страници – най-голямата социална мрежа в света предлага инструмента, с който да популчризирате уебсайта и дейността си пред избрана от Вас аудитория.
  • Други подходи и стратегии, които ще Ви предложим, след като се запознаем детайлно с бизнеса и нуждите Ви.

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

Вашето съобщение

* Задължителни полета