Google Ads е новото име на Google Adwords

Както може би сте разбрали, Google ребрандира рекламнтата си услуга.

Google Ads е новото име на Google AdwordsВече няма Google Adwords. Всичко е Google Ads. Новото лого е много по-стегнато и по наше скромно мнение, по-красиво! Най-важното е, че е лесно запомнящо се и изцяло в стила на Google.

Да се надяваме, че не само логото се е подобрило. Познавайки начинът на работа на Google сме сигурни, че рекламната им програма ще става още по-добра и по-достъпна. Дори в момента тя е изключително качествен рекламен канал и Ви съветваме да го използвате.

Качествените рекламни кампании в Google са незаменим източник на трафик и клиенти. А свежият поток от клиенти е един от най-добрите двигатели за бизнеса Ви!

Какво всъщност е Google Ads?

Това е партньорската програма на най-голямата търсачка в света, с която можете да позиционирате сайта си на топ места при търсене по избрана от Вас ключова дума. Срещу съответно заплащане на кликване, Вие получавате реални клиенти на уебсайта си.

Google Ads кампаните са ефективни, когато рекламното послание е максимално добре премислено и отразява дейността Ви. Това Ви осигурява качествени потребители, които искат да купят Вашия продукт или услуга.

Ще Ви помогнем и ще създадем най-подходящата за вас кампания по ключови думи и ще я следим и коригираме в процеса на показване така, че да получите максимален ефект за бизнеса си. Свържете се с нас, за да ускорим бизнеса Ви с помощта на Google.

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

    * Задължителни полета