Услуги

Уеб дизайн

Красиво, запомнящо се и функционално представяне на бизнеса Ви онлайн.

Цялостен дигитален маркетинг

Ще направим видим и разпознаваем Вашия онлайн проект.

Разработки и програмиране

Създаване на всички видове онлайн базирани системи за подобрения в бизнеса.

Сайтове и онлайн магазини

Изграждане и поддръжка на всички видове сайтове и онлайн магазини.

Онлайн плащания

Сигурни, бързи и ефективни методи за разплащане директно от сайта Ви.

Обучения и тренинги

Провеждаме обучения и тренинги в сферата на онлайн присъствието.

Услуги за създаване на съдържание

Уеб дизайн и разработки – Вашето лице в Интернет е уебсайта Ви. Затова уеб дизайна и качествената му изработка са изключително важни. Знаете, че първото впечатление се оставя само един път! Не го подценявайте.

Поддръжка на уебсайтове и онлайн магазини – Професионалната поддръжката на уебсайт е най-подценяваната услуга, която обаче е изключително важна. Създаването на уебсайта е като раждането на дете, то е само началото. Затова ние не искаме да Ви направим уебсайта и да Ви оставим да се борите сами, а ще се радваме да Ви подкрепяме през целия процес на развитие и обновяване на уебсайта Ви.

Онлайн системи за бизнеса – Имате ли чувството, че определени бизнес процеси във фирмата Ви могат да се оптимизират? Имате ли чувството, че периодични действия, които сега Ви изяждат времето, могат да бъдат автоматизирани? Случва ли се спешното да отнема от енергията на важното?

Онлайн реклама и стратегии – И да имате най-красивия и добър уебсайт, той няма да Ви върши работа, ако хората не знаят за него. Без онлайн реклама ще Ви е трудно да пробиете в среда с безброй конкуриращи Ви уебсайтове.

Услуги за промотиране на съдържание

Услуги, специално разработени за подобряването на представянето Ви онлайн:

E-mail маркетинг / директен мейлинг – Тази услуга представлява електронна форма на комуникация, насочена директно към получателя на съобщението с цел представяне и подтикване към продажба на продукт или услуга.

Google Ads – Представлява партньорска програма на най-голямата търсачка в света, с която можете да позиционирате сайта си на топ места при търсене по избрана от Вас ключова дума. Срещу съответно заплащане на кликване, Вие получавате реални клиенти на уебсайта си.

Facebook реклама и поддръжка на страници – Най-голямата социална мрежа в света предлага инструмента, с който да популчризирате уебсайта и дейността си пред избрана от Вас аудитория.

Други подходи и стратегии, които ще Ви предложим, след като се запознаем детайлно с бизнеса и нуждите Ви.

Свържете се с нас

Услугите, които предлагаме са свързани с цялостното изграждане на уебсайта или проекта Ви и поддръжката му винаги актуален, съвременен и динамичен. От менюто по-горе можете да изберете услугите, които са Ви необходими. Можете да се свържете с нас по всяко време, за да Ви консултираме как да започнете!