Програма за финансиране на решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността

Здравейте, приятели!

Вероятно вече сте чули, че предстои нещо много интересно! Предстои старт на програма за финансиране на решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия. Нещо, което всички отдавна чакахме.

Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Пишем Ви, защото в тази дефиниция попадат всички основни типове уебсайтове и онлайн системи, които могат да са Ви необходими. Програмата ще Ви помогне, ако:

  • Искате нов уебсайт, онлайн магазин или система за бизнеса.
  • Имате наличен уебсайт, но искате да подобрите ефективността на екипа си с онлайн система и автоматизиране на бизнес процесите.

ВНИМАНИЕ! Програмата ще приоритизира бързо и качествено изготвени предложения! Затова е много важен избора на правилните консултанити! Щастливи сме, че в лицето на Human Consulting от години виждаме партньор, който може да спечели всеки проект! Доверихме им се и продължаваме да го правим. Те са екип, който ще се труди буквално денонощно за успех на Вашия проект. В това сме се убеждавали неведнъж… и в малките часове на денонощието 🙂

Ако имате интерес да развиете онлайн представянето си с помощта на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, потърсете ни! Ние ще дефинираме и реализираме системите, задоволяващи на 100% потребностите Ви, а колегите от Human Consulting ще направят безплатно предварителна оценка на компанията Ви и допустимостта й по програмата.

Програмата е в процес на обществено обсъждане до края на месеца, но нещата ще се развият много бързо след това. Ако искате да спечелите, трябва да сте готови по-рано. Както казахме, приоритизират се бързо и качествено изготвените предложения, затова не отлагайте!

Потърсете ни и ще съдействаме за финансирането на Вашите потребности, цели и мечти!

Ако имате въпроси и не можете да се ориентирате как точно тази програма ще е полезна за Вас, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас. Обадете ни се, за да Ви консултираме!

 

    * Задължителни полета