Мнения за работата ни

За нас е изключително важно клиентите и партньорите ни да са доволни от услугите, които им предоставяме. Тук публикуваме мненията на някои от тях, които пожелаха да ги споделят в сайта ни:

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Димитър Драгнев Yandi Handmade

Много съм благодарен на професионалистите от ABI Web Design, най-вече на Мартин Пепелджийски, които изработиха нашия онлайн магазин до последния детайл. Винаги отзивчиви, пълни с идеи, мога да разчитам на много лесна и бърза комуникация, полезни съвети.

Това е екипът, който препоръчвам на всеки, желаещ да има свой собствен онлайн магазин или уеб сайт!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Стефан Стефанов РИОСВ Варна

Бих искал да споделя мнението си. Работихме заедно по сайта на РИОСВ Варна. Относно професионализма, коректността и добрата работа препоръчвам най-искренно. Благодарим за добре свършената работа!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Ренета Василева RenetaVasileva.com

Ако търсите някой, който да ви слуша и разбере мислите ви, това са хората. 🙂 Eкипът на ABI Web Design направи сайта ми за кратко време и с изключителна точност успя да отрази визията ми. Благодарна съм им и продължаваме съвместната ни работа. Много съм доволна 🙂

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Милослава Стойкова Издателска къща „Литерайко”

Горещо препоръчваме екипа на тези отговорни, всеотдайни, сърдечни и компетентни млади хора! Благодарим им за високия професионализъм при изработката на новия ни сайт, за уместните съвети, свързани с неговата функционалност и оптимизацията му, както и за безкрайното търпение, проявено при изпълнението на всичките ни изисквания!

От сърце им желаем успеха, който заслужават!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Миглена Генчева Аз мога!

Попаднах на Мартин Пепелджийски и фирмата му съвсем случайно, разглеждайки друг сайт, направен от него. Не проучвах много, но още на предварителната среща, в която уточнявахме детайлите разбрах, че съм попаднала на точния човек.

Много бързо направи редизайна на сайта, разбира от едно изречение какво искам и винаги е насреща с полезни съвети. Ако трябва да опиша с три думи: бързина, коректност, професионализъм. Пожелавам на него и екипа му здраве и много успешни партньорства 🙂

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Цветелина Грозданова CocoAgency.bg

В CoCo Agency се стараем да реализираме печеливши идеи за клиентите ни по най-ефективен начин. Ето защо се радвам, че можем да разчитаме на професионалистите от ABI Web Design относно всичко, свързано с дигитален дизайн и поддържане на уеб страници.

Препоръчвам ABI Web Design на колеги, които се занимават с интегрирани комуникационни стратегии – могат да са сигурни, че задачите, които възлагат ще бъдат изпълнени прецизно и бързо.

За мен е удоволствие да работя с Мартин Пепелджийски от екипа на ABI Web Design!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Галя Менова HumanConsulting.bg

Като клиенти на ABI WEB Design сме очаровани от професионализма и индивидуалното отношение на Мартин към нас. Възложената работа беше свършена прецизно, бързо и коректно. Благодарим от сърце за новия ни сайт и за добре свършената работа. С удоволствие ще препоръчвам ABI WEB Design на мои познати и приятели.

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Боян Петров BoyanPetrov.com

Познавам много програмисти, но толкова бърз, креативен и постоянно в час с последните новости какъвто е Мартин Пепелджийски от ABI Web Design не съм срещал. Работата му по дизайна и функционалността на личния ми сайт е забележителна и бих го препоръчал на всеки, който иска стабилен и удобен за работа сайт.

Оценка 11 от 10 възможни 😉

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Александра Донкова Interbuild Estate

Силата на един търговец е в неговата реклама и неговото представяне! ABI Web Design направиха за нас точно такъв сайт, какъвто искахме, дори и до най-малкия каприз и детайл.

В света на недвижимите имоти всичко е много динамично и те се съобразяват с нашата динамичност и благодарение на тях нашето представяне винаги е актуално. ​Коректност, точност, БЪРЗИНА и най-вече удовлетвореност от това, което правят ето защо смятам, че те са правилният избор за всеки!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Почистваща фирма „Летисити“

Чувстваме се късметлии като клиенти на ABI Web Design. Те са това, от което се нуждае всяка идея, за да бъде реализирана по най-бързия, лесен и креативен начин. С помощта на Мартин и Мира не се налага да разбираш от материя като уеб дизайна.

Истински професионалисти! Благодарим им за прекрасното отношение и търпение, с което се отнесоха при направата на сайта ни!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Ани Паничарова Студио НикАни

Приятел ни даде координатите на Мартин Пепелджийски (ABI Web Design), за което сме му много благодарни – попаднахме на правилното място: прекрасни хора, невероятни професионалисти, страшно мили, бързо работещи и всеотдайни. Безкрайни благодарности на Мартин и ABI Web Design – харесваме много, ама много сайта си 🙂

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Виктория Стоева Къщи за гости Викея

Благодария на Мартин Пепелджийски и Abi Web Desing за коректността, за бързината и профисионализма при създаването на сайта на Къщи за гости Викея.

Желая на него и екипа му успех и безброй удоволетворени клиенти, а ние вече препоръчваме Abi Web Desing.

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Иво Пресолски сватбенфотограф.com

Истински професионалисти, коректни, креативни, работят бързо, отзовават се веднага. Много сме доволни, смело бихме ги препоръчали.

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Зорница Иванова Детски магазин Bebecito

Точно преди година започнахме работа с ABI Web Design по препоръка на колеги. Очарована съм от отношението и професионализма на Мартин и съм изключително благодарна за съветите, които ни дава.

Смятам, че успяхме да подобрим значително работата на нашия онлайн магазин и със сигурност мога да кажа, че ще продължим съвместната ни работа и занапред.

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Мехти Меликов Изпълнителен директор на съюза на издателите в България

Благодаря ти, Марто! Благодаря за това, че винаги си на линия, когато имаме нужда от теб. За търпението, коректността и креативността. За разбирането към неспециалистите. За добрите съвети и партньорската ръка.

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Георги Георгиев Cargo Air

Искрени благодарности на Мартин Пепелджийски и Abi Web Design за превъзходната работа по новия ни сайт. Креативност и професионализъм, съчетан с отзивчивост и бързина. Удоволствие е да се работи с Вас!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Кирил Николов – Дизела DISL

Благодаря на Мартин Пепелджийски за новия ми сайт. Страхотна работа и визия. На всеки, на който съм го показал много го е харесал 🙂

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Статия на Васил Богданов BTV Media Group

От вчера сайтът на най-добрия ни планински бегач и ориентировач Кирил Николов-Дизела е напълно обновен. Редизайнът е дело на Мартин Пепелджийски, който сам се е свързал с Кирил и му е предложил услугите си безвъзмездно.

 


 

Уебсайт на клиент на ABI Web Design

Георги Христулев Web Direct

Аби са надежден и коректен партньор, на който разчитам за коректна работа и точно изпълнение на срокове. Радвам се, че имам такъв в тяхно лице и често се обръщам за подкрепа когато знам, че няма да успея да се справя сам!

 


 

Уебсайт на клиент на ABI Web Design

Янко Михайлов Консултантска и коучинг агенция „Ентуей“

Мартин с когото контактувам е прецизен, бърз и коректен. Освен това има интелeкта бързо да разбере какво очаква клиента и да го адаптира на момента.

Сайта беше направен изключително бързо и съпорта е постоянен. Удоволствие е да се работи с АБИ Уеб Дизайн. Bече ги препоръчах на два пъти на приятели.

 


 

Уебсайт на клиент на ABI Web Design

Д-р Bесела Балтова Хомеопатичен център „ХомеоАрт“

Срещнах се с Мартин в момент, когато изобщо не знаех как да се справя със ситуацията в която бях попаднала със сайта си. Това с, което той ме спечели беше професионализма от една страна, но и търпението и разбирането, което прояви към човек, който работи в съвсем друга професионална област. Наложи се доста да ми обяснява и накрая сам пое кореспонденцията!

Иначе за работата по сайта просто ще цитирам пациентка „Много е стилен и добре структуриран като информация. Лесен за ползване – интуитивен.“

 


 

Уебсайт на клиент на ABI Web Design

Малвина Господинова La joie des horizons

Когато за пръв път видяхме дизайна на бъдещия ни сайт, останахме толкова възхитени и очаровани, че побързахме да се обадим по телефона, за да споделим „на живо“ радостта си от видяното.

Специалистите от Abi Web Design наистина бяха надхвърлили очакванията ни! Защото, колкото и да обяснявахме, какво точно искаме да представлява сайтът ни, останахме изключително приятно изненадани от абсолютно точното попадение на уеб-дизайнерите – на цялостна визия, на цветова гама, на стил и, същевременно, на практично решение.

На екипа на Abi Web Design желаем от сърце здраве и още много бъдещи клиенти и партньори – заслужавате го! Заради внимателното и отговорно отношение и професионалната работа – и то в толкова кратки срокове. Abi Web Design доказва, че и у нас може да се работи по европейски стандарти.

Още веднъж – здраве и успехи, скъпи нови приятели!

 


 

Уебсайт на клиент на ABI Web Design

Николай Цанкове Булко Инвест

Абиком, благодаря за добре свършената работа! По-нататъшното развитие на страницата и представянето ни в Интернет, задължително, ще бъде предоставено на вас.

 


 

Уебсайт на MLC International

Екипът на MLC International

Препоръчваме професионалистите от Аби Уебдизайн и изказваме огромната си благодарност от добре свършената работа.

В периода на съвместната ни работа, те доказаха, че заслужават нашето доверие и високи очаквания за постигане на устойчиви резултати.

Освен с експертиза и професионализъм, екипът на компанията показа, че разбира целите на клиента, доставяйки оптимален продукт.

Благодарим Ви и пожелаваме на Вашия екип успешни проекти, удовлетворени клиенти и устойчиви резултати.

 


 

Уебсайт на Адеа

Агниешка Дейнович, Център АДЕА

В 10 годишната история на фирмата ми не съм попаднала на толкова точни, бързи и професионални партъори.

За две седмици получих това което търсих последните 6 години. Перфектен дизайн, страхотна цена за цялостна подръжка и отношение на невероятно високо ниво. ABI-webdesign е най-доброто решение за всични фирми.

Благодаря на екипа на ABI!

 


 

Мнение на клиент на ABI Web Design

Мария Христова Лесна детоксикация

За ABI Web Design ли… Професионализъм, коректност, качество, отзивчивост и перфектно свършена работа – това е ABI Web Design. Радвам се, че познавам Мартин и имам късмета той да се грижи за сайта ми!

Пожелавам на екипа много успехи и да продължават все така напред!

 


 

Уебсайт на Векста ЕООД

Радостин Кьосев, Векста Транс

Беше много лесно и дори приятно да работя с екипа на ABI Webdesign. В началото имах съмнения, защото сайтът, който исках ми се струваше доста сложен и специфичен, но в крайна сметка останах очарован!

Сега сайтът ми предоставя международни плащания с виртуален ПОС терминал, автоматично изчисляване на маршрута и и всички други опции, които исках!

 


 

Уебсайт на Джаниели Лифт ЕООД

Илиян Евтимов, Джаниели Лифт ЕООД

От фирма Джаниели Лифт ЕООД искаме да изкажем благодарност към ABI Webdesign за техния професионализъм и компетентност относно работата им.

Спечелиха ме с доброто и коректно отношение, както и с личната си ангажираност за това работата по сайта да бъде довършена докрай.

 


 

Уебсайт на списание Бела

Михайлина Никлева – Мишел, Астро-Новини от Мишел

С радост препоръчвам екипа на ABI Webdesign, защото са всеотдайни, креативни, трудолюбиви – истински професионалисти. Те умеят да изслушат тактично клиента, да изпълнят неговите „капризи“, да дадат отличен съвет.

Това, което най-много ми хареса у тях е, че са амбициозни, образовани и същевременно духовни млади хора, с които се работи леко и приятно. Можете напълно да им се доверите и няма да съжалявате.

Дълго време търсих подходящата фирма, която да направи моя астрологичен сайт, защото исках да бъде оригинален, въздействен и „космически“.

„Абиком” ООД успяха да реализират моята мечта, за което сърдечно им благодаря!

 


 

Уебсайт на списание Бела

Екипът на списание Бела

Скъпи приятели,

Както имахте възможност да се уверите – ние от БЕЛА понякога сме жените, които изобщо не знаят какво искат.* Успокояваме се с това, че такова е вероятно поведението на всеки клиент.

Признателни сме ви, че съумяхте да запазите самообладание и като истински мъже и добри професионалисти, ни помогнахте да разберем… какво искаме всъщност.

Надяваме се, че сайтът на БЕЛА ще става още по-добър с общите ни усилия.

Благодарим ви, благодарим ви, благодарим ви много за добрата работа и за хубавото ви отношение към нас!

* Слоганът на списание БЕЛА гласи „За жените, които знаят и не знаят какво искат“ – бел. АБИ Уебдизайн

 


 

Уебсайт на ЦЗО Едикта

Дора, Мария и Дарина, ЦЗО Едикта

Предизвикателството да имаш собствен сайт, който да служи за връзка с приятелите и партньорите ти е много по-лесно, когато имаш професионалист до себе си! Мартин и Мира ни помогнаха да преодолеем бариерите си към Интернет пространството, за да заработи то за нас и със нас!

Сега вече знаем, че изготвянето и поддържането на сайта може да бъде лесно и приятно.

 


 

Сарантис

Магдалена Дончева, Сарантис България ЕООД

Благодаря на Мартин за бързата и адекватна работа. Останах приятно изненадана от доброто оформление и стилен дизайн въпреки кратките срокове.

Пожелавам на целия екип на Abicom да продължават да работят все така професионално и в ритъм с желанията и целите на партньорите си.

 


 

Ник Трейд 12 ЕООД

Николай Цветков, Ник Трейд 12 ЕООД

Благодарности на фирма Абиком ООД, и по-специално на Мартин, за бързината и коректността. И разбира се за човешкото отношение и готовност да откликне при всеки новопоявил се проблем. Аз и моите колеги оставаме с много положителна нагласа и удовлетворение от съвместната ни работа.

Желаем на Мартин и екипа му да продължават в същия дух все напред и нагоре!

 


 

Уебсайт на LodeSTARS Ltd

Диана Йовчева, управител на LodeSTARS

Запознох се с Мартин Пепелджийски преди година при поръчката на друг сайт. Още тогава ми направи впечатление на точен и внимателен специалист.

Когато реших да възложа на Abicom фирмения сайт на LodeSTARS ltd проведохме предварителна среща за изясняване специфичните особености и задачи на бъдещия сайт. Към първото впечатление се добавиха и новите – Мартин притежава умение да слуша активно, да се ориентира бързо и способност да поддържа адекватна обратна връзка, което доведе до точни и ясни взаимоотношения. Работата протича леко и въпреки изключително кратките срокове, в които успяха да създадат сайта той отговаря напълно на заданието.

Освен това екипът изцяло е ориентиран към интереса на клиента и получихме значително повече от очакваното. Благодарна съм за възможността да си сътрудничим.

 


 

Уебсайт на Communication Academy

Зорница Трифонова, Communication Academy

Сътрудничеството ми с Абиком ООД по изработването и поддръжката на сайта на Communication Academy е изключително приятно и ползотворно. И не случайно използвам думата сътрудничество. В целият процес на работа те ме подкрепят с професионалните си съвети, като в същото време се съобразяват и с моите желания и виждания.

Изключително бързо и коректно реагират на всяка моя заявка за промени и допълнения по сайта, които понякога са „от днес за вчера“ и съм спокойна, защото знам че мога да разчитам на тях. Много съм им благодарна за търпението и вниманието с което отговарят на всичките ми въпроси, колкото и абсурдни да са от професионална гледна точка.

Радвам се, че ги познавам и работим заедно и горещо ги препоръчам на всички, които искат да получат освен хубав сайт и човешко и професионално отношение.

 


 

Уебсайт на Векста

Естер Гомбаш, Издателство Векста

Когато Мартин се съгласи да направи страницата на издателство Векста, нямах и съмнение относно това, че ни предстои едно приятелско сътрудничество. Резултатът обаче надмина очакванията ми. Мартин постоянно успяваше да надгради желанията ми, а комуникацията с него протече леко и ясно. И почти незабележимо за мен, след няколко дена вече имах страница, която като визия и излъчване много точно отговаря на това, което си представях.

Отново се потвърди максимата, че това, което върви с лекота, е правилното нещо. Благодарна съм за професионализма и отзивчивостта на Мартин, както и за свежите и положителни енергии, които се вляха в начинанието ми, благодарение на нашето сътрудничество.

Препоръчвам Abicom на всеки, който обича да работи в приятелска, професионална и интуитивна среда.

 


 

Другите за нас

Светломир Станчев, Станчев Софт

С Мартин Пепелджийски се познаваме отдавна. Дори имаме щастието да сме от един и същ край, Троянския Балкан.

Професионалното ни сътрудничество започна сравнително наскоро, но аз бързо се убедих колко приятно е да работиш с някого, който говори същия език, и се разбирате направо от половин дума. Уменията ни взаимно се допълват, което е наистина много ценно.

Реализираните съвместни проекти се получиха удивително лесно, и изглеждат наистина професионално. Сигурен съм че ни очакват още много нови проекти, и заедно ще си помагаме в тази толкова трудна и интересна област като уеб дизайна.

 


 

Другите за нас

Борис Колев, Фондация БАЩИНСТВО

Мечтаех за хубав сайт на новоучредената фондация Бащинство, но и в най-смелите си мечти не допусках, че той ще стане готов толкова бързо и че качеството му ще ми донесе такава естетическа наслада и задоволство. През цялото време имах усещането, че нещата се случваха по начина, по който исках, още преди да изразя гласно желанието си.

Да видиш претворени идеите си, без дори да си положил усилия да ги обясниш подробно, си беше чисто чудо за мен. Или може би това е професионализмът в действие. Във всички случаи едно огромно благодаря на Мартин и Мира Пепелджийски и тяхната компания, която сбъдва мечти.

 


 

Другите за нас

Илия Мешенлиев, Детска кухня Хер Бебе

Абсолютен професионализъм и корекност.

Ние от детска кухня Хер Бебе гласувахме доверие на АБИКОМ да направят нашият сайт по интерактивен и лесен за употреба и те оправдаха нашите очаквания напълно. Изключителен професионализъм!

 


 

Другите за нас

Рени Мицева, Омнилайф – България

Професионализъм, човечност, търпение!

Това е екипът на Абиком, който сътвори една идея в реалност. Искрени благодарности и поклон! Бъдете здрави!

 


 

Другите за нас

Христина Бочева, Zero Project Studio

Zero Project Studio благодари за работата на Мартин Пепелджийски по фирмения ни сайт. Той разработи за нас подстраница за новия ни проект: радио предаване Zero Night, в което ще звучи основно българска независима музика.

Помогна ни също в промотирането на нашия сайт, като направи приложение за неговата SEO оптимизация. За реализацията на всеки проект е необходимо да се намерят правилните партньори, които да помогнат идеите да се реализитат по най- добрия начин. А когато останеш доволен от бързата и качествена работа на добра цена, продължаваш да работиш с тези партньори и в бъдеще.

 


 

Другите за нас

Екипът на Ресторант Баден

Aбиком, гласуваното Ви доверие се оправда!

Изключително сме благодарни за професионалното отношение и коректност при изработката на сайта на ресторант Баден. Пожелаваме Ви успех и много бъдещи проекти!

 


 

Другите за нас

Ивалина Ташева, Гола пред теб

„Запознах“ се с Мартин от интервю в „Отворена положителна медия“. Пет месеца преди това бях регистрирала домейн, но не успях да направя сайта си с приятелска помощ. Написах имейл на Мартин, питах за безплатната услуга, разказах какво искам и от какво не разбирам. Това се случи преди по-малко от месец. Днес,15 септември, денят на началото на новото учене (хареса ми символиката на деня), Мартин ми изпрати имейл с текст: „Честит официален старт на сайта ти! Той стартира точно с учебната година! Дано ти носи много радост и вътрешна удовлетвореност! Надявам се да си доволна от това, което се получи до сега … а за напред да става все по-хубав и пълен сайта!“

„Доволна“ е много малко казано, ЩАСТЛИВА съм, че чрез теб стана това, което е!“ – му написах в отговор. Искам да поясня, че живея в чужбина и с Мартин не се видяхме и чухме нито веднъж, дори по скайп. Просто не се наложи. Общувахме с имейли, а в тях с лекота се преливаше личното и деловото. За първи път усетих харизматичност без да имам жив контакт с човека. Без да си давам сметка, концепцията ми за сайта се преобрази. Към края на работата ни установих, че се запази само основната идея, а всичко, което до тогава бях писала и предвиждала се смени. „Твоят дял в сайта не е само техническо изпълнение. Не знам с какво точно ми въздействаш, но ми помогна много повече, отколкото предполагаш.“ – написах в имейл до него, когато осъзнах приноса му.

Мартин четеше текстовете ми и споделяше впечатлението си. Оказа се, че много от личните ни интереси и ценности са близки и това допълнително ме вдъхновяваше.

Той влезе дори в ролята на коректор, което много ме изненада.

Сега като пиша отзива за работата му използвам минало време, а тя – нашата съвместна работа не е и няма да приключи със старта на сайта.

Вярвам, че нищо и никой в живота ни не е случайно и затова съм БЛАГОДАРНА на „случайната“ среща с Мартин и за неговото професионалното и приятелското отношение!

Когато Мартин помести в сайта първите мои текстове и ми ги изпрати за мнение, в отговор му написах следния текст, който мисля, че е подходящ край на моя отзив за работата ми с него.

„Сайта така ме разнежи като го отворих, че влагата в очите ми се покачи! Благодаря ти, Марти, за удоволствието, което ми доставяш!“

Е, малко „сълзлив“ край, но все пак се реализира една моя мечта и повишената ми емоционалност е обяснима!

 


 

Другите за нас

Георги Андреев, Агенция Троя

Скромния колектив на траурна агенция „Троя“, гр. Троян изказва искренна благодарност на г-н Мартин Пепелджийски за търпението и разбирането, които прояви към нас.Още от първата среща с него спечели симпатиите и доверието на целия екип. Ставаше въпрос за съвсем непозната материя за него и нов бизнес за нас.

Благодарение на опита му новаторско мислене нашия сайт стана СТРАХОТЕН, вярвайте ни, че не винаги хубавите работи стават с много пари просто се доверете на професионалисти.

Ние го направихме, направете го и Вие!

Благодарим ти, Мартине!

 


 

Другите за нас

Петя Димитрова, Абионс консулт

Когато за първи път се срещнах с Абиком, първата ми реакция беше, че името и цветовете на логото приличат много на нашата фирма. После си казах още едни, които предлагат поредния безплатен ангажимент.

Но остана едно червейче, което не спираше да ме човърка и реших да изпратя запитване пък каквото стане. После дойде срещата. През цялото време говорихме на един език /български разбира се/ и се разбирахме с половин изречение. После стана време за разработване на сайта и ето той вече е факт.

Такъв какъвто е, той отразява нашата визия, нашата мисъл и разказва за нас, а за това много ни помогнаха Абиком. Много им благодарим! И защото ни допада техният поглед върху живота продължаваме да работим с тях.

 


 

Другите за нас

Виолета Владимирова, Студио за красота „Вайлет“

Бих искала да споделя своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на Мартин Пепелджийски.

Препоръчвам ги горещо като коректен партньор при изграждане на вашия уеб сайт.

 


 

Другите за нас

Милен Султанов, Кофи Брейк ООД

Тези момчета са истински професионалисти. Абиком ще приеме присърце всеки проект който им доверите и независимо, че ще направят Вашия сайт наистина почти без пари – това няма да се отрази ни най малко на качеството и на посещаемостта му!!!

Препоръчвам го горещо на всички нови клиенти, а към настоящите им – ами нямам какво да им кажа, те знаят за какво говоря.

Комуникацията със тях е мигновена, реагират бързо и дават ценни съвети във всяко едно отношение.

Естеството на работа на моята фирма е динамично, но ние непрекъснато увеличаваме новите клиенти, както благодарение на професионалната работа на компанията която представлявам, така и благодарение на сайта – и то в огромна част, който съм им доверил!

Сайтове и фирми като нашата има сигурно доста, което предполага и огромна конкуренция при търсене във интернет и използване на различни търсачки. За момчетата от Абиком това не е никакъв проблем! Те просто действат!!!

 


 

Другите за нас

Димитър Кръстев, създател на българските системи Дуоника и Чаткалина, стратегията за качествено живеене и радетел на равнопоставеното сътрудничество.

По едно щастливо стечение на обстоятелствата се запознах с Мартин Пепелджийски! Казвам това без всякакво преувеличение!

Точно когато исках да си направя сайт и се появи той! Мартин не само е лъчезарен, усмихнат и с прекрасен характер, но е и творческа личност и професионалист!

Изключително делово, коректно и точно изпълни желанията ми за визията и рубриките в сайта, като ми даваше отлични предложения, съвети и напътствия. А сега ми осигурява и денонощно спокойствие като стриктно поддържа сайта! Не бих могъл да си представя, че мога да го поверя на друг, освен на Мартин!

Да познаваш хора като Мартин и да имаш професионални отношения с тях е късмет и форма на Богатство в този свят! Препоръчвам го от сърце на всичките си приятели!

 


 

Другите за нас

Емилия Илиева, emiliailieva.com

„АБИ” е място за сбъдване на желания!

Като с магическа пръчка млади, сърцати и отзивчиви господа от Абиком ООД изпълниха неусетно желанията ми и всичко се случи леко и приятно. Понякога не съм от лесните и много се опасявах да не ме оставят сама да си правя сайта като съм толкоз капризна.

Пожелавам на екипа да са все така търпеливи с клиентите и дълги години да помагат на хората да използват възможностите на Интернет!

 


 

Другите за нас

Елизабет Луканова, собственик на Бети Травел ЕООД

Туристическа агенция Бети травел ЕООД е новооткрита агенция в туристическия бранш и се нуждае от реклама като всяко ново нещо.

Радвам се , че в този забързан свят ,изпълнен с конкуренция се срещнах с фирма Абиком ООД – с Мартин Пепелджийски. Много компетентен специалист, който умее да ти предложи и помогне да изразиш и рекламираш това , което произвеждаш и предлагаш на пазара!

Нека всички бъдем производители на добри продукти!

Ползвайте услугите на Абиком ООД

 


 

Другите за нас

Христина Григорова, собственик на Ваканционен комплекс „Тангра“

Когато някой постъпи с мен непочтенно, бурната ми прабългарска кръв кипва и гневът ми се навдига неудържимо! Готова съм да му „отрежа главата до кръста” и „да я подритвам” из красивата ни българска земя!

Общо взето с тази нагласа се съгласих да се срещна с Мартин от „Абиком” ООД.

Сега, след като си свършиха чудесно работата, в срок и с много внимание към мен, само мога да склоня глава и с ръка на сърцето сърдечно да благодаря!

Те са чудесни партньори, а сайта, който ми направиха и за който се грижат постоянно??!! – ех! Ами просто влезте в него и се насладете на красивото изпълнение!

Този сайт е моето АЗ отвътре! И екипа на Абиком ООД го представи по възможно най-страхотният начин!

 


 

Другите за нас

Юлия Пъшкина, AB Project ООД

Здравейте, казвам се Юлия Пъшкина и съм Административен директор на ABProject ООД. Съвместната ни работа с Абиком ООД e нашият положителен опит в изграждането на тясно сътрудничество между две конкуриращи се компании в сферата на ИТ. Днес у нас все по популярна е идеята да бъдем партньори на нашите конкуренти като предлагаме комплексна услуга и изграждаме бизнес клъстъри с цел подобряване качеството на обслужване на клиентите. Водени от вярването, че „за всеки има достатъчно”, ние открихме нашите допирни точки както по отношение на качеството на изградените от нас продукти, така и по отношение на обслужването на клиентите. След срещата, стиснали ръце вече знаехме в какво бихме могли да се допълваме и как да се подкрепяме. Не след дълго дойде и първият клиент. Така започна нашето съвместно партньорство в разработването на хай-тек сайтове и електронни магазини. И когато двете страни вярват в ценности като: ангажимент, страст, отговорност, доверие и професионализъм, няма начин принципът „ПЕЧЕЛЯ-ПЕЧЕЛИШ-ПЕЧЕЛИМ” да не доведе до 100% резултат.

Най-важният успех за нас в съвместната ни работа е, че екипът на Абиком ООД станаха нещо повече от наши партньори. Днес бих казала, че това са наши приятели, с които работим рамо до рамо в постигане на общите ни цели.

Благодаря за предоставената възможност и силното рамо в тази предизвикателна и вълнуваща пазарна ИТ среда.

 


 

Фирмен сайт

Стамен Василев, бивш управител на Емелекс ЕООД

Здравейте, казвам се Стамен Василев и съм от фирма Емелекс ООД. До този момент имам четири напълно готови и функциониращи интернет сайта от фирма Абиком ООД, за което съм изключително благодарен. Първите три от тях са лично насочени и чисто информационни, а последния на който искам да наблегна е много важен за мен защото е сайта на моята фирма, тоест спокойно можем да кажем, че сайта е лицето на една компания. Лицето, както при хората така и в бизнеса е една от най-важните части.

Изключително съм доволен от работата със специалистите от Абиком ООД, по специално от Мартин, който освен по работа, сме и в приятелски отношения.Трите основни неща които с които мога да опиша работата на Мартин е точност, корекност и цялостно отдаване в това с което се заел да твори, защото това си е един вид изкуство.

Занапред когато имам нужда от консултация или нов интернет сайт, със сигурност бих се обърнал отново към фирма Абиком ООД, като знам предварително, че работата ще бъде свършена в конкретни срокове, и всичко ще е така както аз искам и на мен да ми харесва.

Там където сгреша, или направя грешна стъпка, винаги мога да разчитам, че ще бъде предварително обяснена и след това предложени други варианти.

Благодаря за отношението , което винаги е било най-важно за мен!

 


 

Фирмен сайт Борислав Иванов, управител на Иванов Строй

От самото начало на съвместната ни работа с екипа Ви съм исключително доволен от коректноста и професионализма с които се отнасяте към клиентите Ви.

 


 

Фирмен сайт Натали Русева, Xooma International

Препоръчвам на всеки мрежовик /и не само/ да използва услугите на Абиком ООД. Така ще гарантирате присъствието си в Интернет и ще кумулирате доходите си!

 


 

Фирмен сайт Симона Недялкова, Аромати онлайн

От няколко месеца работя с вашия екип и съм много доволна от сериозното отношение и подход към клиентите си. Изградихме професионални и честни отношения.

Благодаря!