Защо писмата ми влизат в СПАМ?

Попадането на писмата в СПАМ е един от най-често срещаните проблеми в онлайн комуникацията.

Затова ще отделим повече време на тази тема. Ще „разнищим“ проблема от много ъгли, надявайтки се да намерите отговора за Вашия конкретен случай в редовете по-долу. Причините най-често се крият в нещо дребно, на което не сте обърнали внимание. Това води до познатата на всички ситуация с телефонните разговори от рода на „Пуснах Ви мейл, можете ли да си проверите СПАМ-а?“. А това е несериозно! Затова, нека видим какво може да поражда проблема:

Според Уикипедия:

СПАМ (SPAM) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Най-известната форма на спам е под формата на съобщения с рекламно съдържание по електронната поща. Спамът е използван и с други цели и използвайки други медии, като Usenet, търсачки, уеблогове, ICQ, IRC и SMS.

Чудите ли се защо сме сложили толкова неадекватна снимка на шунка? Все пак това е статия за e-mail комуникация и e-mail маркетинг? Ето защо! Нещо любопитно, отново според Уикипедия:

Думата придобива популярност след телевизионния скеч „Spam“ на „Летящия цирк на Монти Пайтън“, излъчен за пръв път през 1970 г. Героите на скеча разглеждат меню в заведение за хранене, където почти всяко блюдо съдържа Spam (съкр. от spiced ham) – американска търговска марка за консерви свинско месо от които след войната остава голямо количество и се продават на ниски цени ставайки синоним на евтина храна, което е вездесъщо и натрапчиво.

Освен тези причини, които разгледахме, възможно е във Вашия случай да е нещо по-специфично. Но не се притеснявайте, винаги можем да намерим разрешение на проблема Ви след подробен анализ на ситуацията!

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

    * Задължителни полета