Как да проверявам служебна поща през Gmail?

Имате много e-mail адреси и проверявате поне една поща през Gmail?

В днешните динамични времена, всеки от нас използва по няколко пощи. Изразходвате ли много време в login/logout процеси, за да успеете да прочете всички писма във всички своите пощенски кутии?

Проверката на много пощи е сериозен проблем за голяма част от представителите на средния и малкия бизнес. Те имат по една поща в Gmail, която е толкова стара и използвана, че не могат да се откажат от нея. Освен това имат няколко служебни със собствен домейн (през WebMail) и тук там някой АБВ Поща, Yahoo или Mail.bg.

Ако и Вие попадате в тази категория, добре дошли в клуба!

Сега ще Ви покажем как лесно, в няколко прости стъпки да добавите всеки един свой e-mail да се чете като поща през Gmail. В предните две статии Ви показахме как да го правите през АБВ Поща и WebMail. Сега е ред на Google 🙂

Преди всичко, отворете Вашия Gmail акаунт и от иконката със зъбно колело в дясната част на екрана навигирайте до: Settings > Accounts and Import.

От тук можете да добавите както e-mail, от чието име да изпращате, така и e-mail, който да четете през Gmail.

Изпращане от служебен e-mail през Gmail

1. Натиснете бутона Add another email address.

2. Напишете името и e-mail адреса, както е показано на снимката:

Как да проверявам служебна поща през Gmail?

3. Попълете и останалите данни на следващата стъпка, както сме показали по-долу. Разбира се, използвайте Вашите истински данни.

Как да проверявам служебна поща през Gmail?

4. Потвърдете.

Това е. Gmail ще Ви изпрати съобщение за потвърждение, което задължително трябва да потвърдите.

Четене на служебен e-mail през Gmail

1. Натиснете бутона Add a mail account. Напишете Вашите данни, аналогично на показания по-долу пример и потвърдете.

Как да проверявам служебна поща през Gmail?

2. Попълете и останалите данни на следващата стъпка, както сме показали по-долу. Разбира се, използвайте Вашите истински данни.

Как да проверявам служебна поща през Gmail?

Ако всичко е успешно, до наколко минути ще започне изтеглянето на мейлите в акаунта Ви в Gmail. По всяко едно време можете да промените папката, в която писмата от новия адрес да влизат.


* Забележка: Показаните настройки са валидни за наши клиенти. Ако не сте наш клиент, възможно е да има разлики в някои от тях. В такъв случай, можете да се свържете с нас, за да Ви помогнем и консултираме.


За всякакви въпроси по използването на Вашия e-mail през Gmail, WebMail, АБВ Поща или друго приложение, можете да се свържете с екипа ни. Ще се радваме да Ви помогнем.