VPOS от myPOS

VPOS от myPOS е бързо и лесно решение за изграждане на VPOS/ВПОС.

Всеки един VPOS/ВПОС Ви позволява да получавате разплащания с кредитни и/или дебитни карти директно по Вашата сметка или виртуална сметка във Вашият онлайн магазин. Без излишни посредници. Ако си спомняте, в тази статия Ви запознахме с VPOS през системата БОРИКА. Като разработчици, ние работим с различни системи и доставчици на разплащателни услуги. Максимално обективни сме за плюсовете и минусите на различните варианти. В тази статия ще Ви запознаем с VPOS плащанията през myPOS.

Плащане с кредитни карти във Вашия онлайн магазин?

От това имате нужда, нали? Точно това предлагат виртуалните ПОС терминали, още познати като ВПОС и VPOS. Единно решение, работещо с всички картови системи като VISA, MASTERCARD и др. Потребителите Ви ще плащат с лекота и веднага. Плащането с кредитна карта в онлайн магазин е задължително, когато решението за покупката се взима емоционално! Предлагате на потребителите си бърз начин на плащане и те нямат време „да размислят“ за покупката си. Ако желаете да изградим VPOS от myPOS във Вашия онлайн магазин, Вие ще предлагате допълнитено 3D secured плащания и много други!

Кое ни кара да препочитаме и препоръчваме изграждането на VPOS/ВПОС през MyPOS?

  • Услугата е изключително надеждна и качествена!
  • Услугата няма първоначална, месечна или годишна такса.
  • Комисионните от VPOS/ВПОС транзакциите са съизмерими, дори по-ниски от тези, предлагани от повечето банки.
  • Поддръжката при евентуални проблеми е безупречна.
  • Интеграцията е сравнително бърза и изключително удобна за клиента.

myPOS предоставя иновативни и достъпни платежни решения, които изцяло променят начина, по който бизнесите приемат картови плащания през различни канали – на място, онлайн и в движение.

Нашата мисия е да дадем възможност на всеки бизнес да се възползва от предимствата на новите технологии и иновативните платежни решения и да се справи с предизвикателствата, откривайки нови пътища към успеха.

Съчетавайки най-модерните технологии с въображението и опита на нашия екип, ние създаваме нова бизнес реалност, в която плащанията се основават на иновативност, свобода, гъвкавост и възможности за растеж. Всеки бизнес, независимо от дейността и мащаба си, може да стане част от нея.

Източник: myPOS

Внимавайте! Неудобните или недостатъчни методи за разплащане често са една от причините за ниски продажби и липса на поръчки в онлайн магазина Ви! Не ги пренебрегвайте. Вече съвсем не е достатъчно да предлагате пощенски паричен превод (наложен платеж).

Потърсете ни, ако желаете и Вашият онлайн магазин да разполага с разплащане с кредитни карти. На разположение сме, ако желаете да Ви помогнем за повече онлайн продажби. Преди да го направим, ще анализираме в детайли целите и дейността на уебсайта (ако не сте наш клиент). И не забравяйте, че този анализ с удоволствие ще направим Про боно, в рамките на извънредното положение! В помощ на българския бизнес!

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

    * Задължителни полета