Про боно за извънредното положение

Във връзка с добрината, емпатията и човешкото отношение, които извънредното положение събуди във всички нас, споделяме знанията и уменията си Про боно:

Извършваме Про боно консултации за по-добро онлайн присъствие! На всички нуждаещи се до края на извънредното положение!

 

Точно така, на всички! Няма нужда да сте наш клиент или да закупите услуга от нас! Достатъчно е само да искате да подобрите представянето си в Интернет.

Консултациите включват съвети и идеи как Вие да подобрите онлайн присъствието си и да се справяте по-добре в условията, в които се намираме!

За да се запознаем по-добре със случая Ви, попълнете формата по-долу. Ние ще се свържем с Вас по e-mail или телефон, когато имаме предложение за решение на Вашия проблем!

 

И не забравяйте да бъдете добри с другите и да им помагате! Всеки е силен в дадена област и може да бъде полезен в нея. Ако се подкрепяме взаимно, светът ще става по-добър с всяка минута!

Искаме да сме Ви още по-полезни! Абонирайте се за полезни съвети от нас от този линк и ги получавайте регулярно директно на мейла си!

Форма за Про боно консултация

  Съгласявам се с общите условия и политиката за защита на личните данни на уебсайта.

  Желая да получавам полези съвети и предложения директно на своя e-mail.

   

  Какво всъщност е Про боно? Както Уикипедия казва…

  Pro bono (на латински: pro bono publico – за обществения интерес) – е фраза от латинския език и означава професионална работа извършена доброволно и без заплащане. За разлика от нормалната благотворителна дейност в този случай става въпрос за извършване на професионална дейност от професионалисти в областта, която те познават най-добре. Най-често това се отнася за юристи и лекари, които извършват дейността си без заплащане. Все по-широко разпространение получава и в средите на други професии.

  Молим Ви, не ни пишете в чат каналите, а в споделената по-горе форма. Дайте ни време, за да можем по-адекватно да се подговтвим за консултацията към Вас. Искаме да сме истински полезни, не ни ограничавайте във възможностите на краткия чат. Възползвайте се от нас максимално!

  Ако имате каквито и да е въпроси в сферата на уеб реализациите, ще се радваме да Ви помогнем. И не забравяйте да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас, за да сте сигурни, че можете да ни се доверите!