Нямате поръчки от онлайн магазина. Защо?

Създаването на един онлайн магазин е просто стъпка към успешни онлайн продажби.

 

Много наши клиенти изпадат в ситуация, в която имат прекрасен онлайн магазин, който сме създали за тях, но той генерира твърде малко продажби. Тук ще разгледаме основните причини, които водят до слаби резултати на Вашите онлайн продажби. Всичко, което ще прочетете Ви е ясно, но е важно и да го спазвате 🙂

Не збравяйте, че винаги сме на разположение, ако имате нужда от помощ!

Приятно четене и успех!

Дизайн

По дрехите ни посрещат, нали? Дизайнът е изключително важен в решението за покупка. Ако скоро не сте обновявали дизайна, може би вече е време! Попитайте ни, ще го анализираме и ще дадем допълнителни предложения за подобрения.

Няма ви в Google, значи не съществувате!

Не подценявайте силата на най-голямата търсачка в света. Тя е незаменима, когато става въпрос за откриване и посещаемост на уебсайта и онлайн магазина Ви. Ако не сте на първа страница, все едно, че Ви няма. Можем да оптимизираме уебсайта Ви така, че да излиза на първа страница или да се възползваме от предложението на Google – Google Ads.

Съдържание

Съдържанието е цар! То трябва да е стойностно, качествено и полезно за Вашите потребители. Само така можете да се позиционирате като експерти в областта и те да ви се доверят. Препоръчваме да публикувате често стойностни материали като:

  • Статии
  • Видеа
  • Инфографики
  • Е-книги
  • Презентации
  • Анализи и статистики

Доверие

Доверието е един от основните фактори преди покупка. Това важи за онлайн продажби, но и за продажбите в реалния свят. Как да Ви се доверят клиетите? Просто им покажете какво мислят Вашите настоящи клиенти за Вас. И разбира се, вижте по-горната точка за съдържанието!

Посещенията

Често търговците, които още са съвсем в началото на своя онлайн бизнес, не знаят какво да очакват и понякога си създават нереалистични представи за продажбите и бизнеса им. Съществува схващане сред част от начинаещите търговци, че с пускането на магазина и поръчките ще започнат.

За жалост – НЕ! За да имате поръчки, трябва да имате посещения в онлайн магазина. А за повече посещения и таргетиран трафик ви трябва и реклама. Ще Ви помогнем с точната стратегия зa развите и повече продажби.

Упоритост!

За финал… не забравяйте, че развитието на един успешен магазин не става за един час, два дни или три седмици. Това е продължителен процес, който изисква активна работа и отдаденост от ваша страна. Възможностите за развитие на Вашите онлайн продажби са много и от вас зависи дали името на вашия магазин ще бъде предпочитано и използвано от българските над 1 100 000 потребители, които пазаруват онлайн.

На разположение сме, ако желаете да Ви помогнем за повече онлайн продажби. Преди да го направим, ще анализираме в детайли целите и дейността на уебсайта (ако не сте наш клиент).

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

    * Задължителни полета