Защо да си направим собствен e-mail към уебсайта?

Статията за използването на собствен e-mail е провокирана от това, чечесто ни питате. Искаме да сме Ви максимално полезни, затова ще обобщим плюсовете му по-долу.

Защо да имате собствен e-mail е задължително за всеки, който има сериозни бизнес намерения?

Много често виждаме сериозни бизнеси и организации, които разчитат на свободни e-mail (имейл) доставчици за работната си комуникация. Gmail, Yahoo, ABV и други са прекрасни услуги, но не препоръчваме да ги използвате за бизнес комуникация.

Eлектронната поща е един от най-старите методи за онлайн комуникация. Така нареченият e-mail и до днес си остава най-използвания канал, който продължава да се развива. E-mail е много популярен начин за бизнес или лична комуникация, промотиране и реклама. Освен това остава най-предпочитаният начин Вашите клиенти и партньори да се свързват с вас.

На всеки наш клиент предлагаме възможност за създаване e-mail към неговия собствен домейн. Например ако домейнът Ви е moiatbiznes.com, то вие можете да си направите e-mail moetoime@moiatbiznes.com.

През годините се убедихме, че много от вас не са наясно, защо този e-mail е толкова важен.

Защо да използвате e-mail към Вашия собствен уебсайт?

  • Ще сте гъвкави и няма да зависите от външни доставчици на услуги.
  • Ще имате достъп до пощата си навсякъде, по всяко време и от всякакво устройство.
  • Освен през уеб браузър, пощата може да се използва през e-mail клиент (десктоп или смартфон).
  • Името на сайта Ви участва в името на Вашия собствен e-mail. Това вдъхва изключително доверие у клиентите Ви, партньорите Ви и всички, с които си комуникирате по онлайн.
  • E-mail адресът е разпознаваем и запомнящ се, заради отличителното име на вашия сайт. Той спомага за по-лесно запомняне на Вашия уебсайт, още с даването на визитката.
  • Вие имате пълен контрол над услугата, автоматичните отговори, пренасочване нива на SPAM защита и др.
  • Връзката към Вашият собствен e-mail е 100% криптирана и защитена.
  • Имате свободата да създавате много e-mail адреси, които ще имат едно и също окончание – името на вашия сайт. Тези адреси са най-често ime@, info@, office@, registration@ и др.

Вече сигурни ли сте, че Вашият собствен e-mail е изключително важен за Вас? Свържете се с нас за повече информация и ще Ви помогнем за по-престижна, по-ефективна и бизнес ориентирана онлайн комуникация.