Google рекламни кампании

Google е най-голямата търсачка в света. В България тя е най-често използваната и популярна и е много пред конкурентите си от Yahoo, Яндекс и др.

Google Adwords е партньорска програма на Google, с която можете да позиционирате сайта си на топ места при търсене по избрана от Вас ключова дума. Срещу съответно заплащане на брой кликвания, Вие получавате реални клиенти на уебсайта си.

  • Привличайте повече клиенти за фирмата си. Рекламирайте пред потребители, търсещи с Google и в рекламната му мрежа.
  • Достигнете до хората, които активно търсят информация за продуктите и услугите Ви online.
  • Контролирайте лесно разходите – плащайте само когато хората кликват върху рекламата Ви.
  • Можем да зададем максимална цена на кликване,  за да ограничим ежедневните разходи и да стартираме кампания с желания от Вас бюджет.
  • Можем да изберем график на показване на рекламите например те да не се показват нощем, кокато кликовете няма да са от хора в таргета на бизнеса Ви.

Google Adwords кампаните са ефективни, когато рекламното послание е максимално добре премислено и отразява дейността Ви. Това Ви осигурява качествени потребители, които искат да купят Вашия продукт или услуга.

Ще Ви помогнем и ще създадем най-подходящата за вас Google Adwords кампания по ключови думи и ще я следим и коригираме в процеса на показване така, че да получите максимален ефект за бизнеса си.

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

Вашето съобщение

* Задължителни полета