Експедиция Амазония 2018

Екипът ни винаги се е стремял да подкрепя вдъхновяващи личности и каузи. Правим го помагайки в проекти като Usmivka.org, Боян Петров, Кирил Николов – Дизела и други. Затова бяхме много щастливи, че съдбата ни срещна с една изключително светла, харизматична и вдъхновяваща личност – Филип Лхамсурен.

Филип е страстен приключенец, писател и баща, който с удоволствие решихме да подкрепим. Правим тпв по начина, който умеем най-добре! Помогаме на Филип за осигуряването на комуникациионна и уеб поддръжка на предстоящата му експедиция в Амазонските джунгли.

Щастливи сме, че успяваме да срещнем такива хора и да помагаме с каквото можем за постигането на техните мечи!

Повече за Филип можете да видите тук:

Филип Лхамсурен

Филип ЛхамсуренСтрастен приключенец, писател и баща. Той странства по „забравените пътища“ на света още от 1997 година. Неговото първо голямо пътуване започва със завръщане към корените му в Монголия. Преживял детските си години в бежански лагер, обучавал се в редиците на Френския чуждестранен легион, той се впуска в опознаване на безкрайните територии на Централна Азия и Южен Сибир. Придвижвайки се често пеш, със стара лодка, кон или на гърба на камила, той израства именно по време на тези пътувания, изгражда себе си като прекарва времето си сам в природата. Сред планините, мълчанието и лагерния огън се ражда идеята му за експедиции, задвижвани само от човешка сила, без използване на двигател.


„Човешкото тяло е най-честния транспорт, а собствените ни усилия въздигат духа и ни правят по-добри.“


Търсенето на границите на ума и тялото го отвеждат към десетки отдалечени кътчета по света. От Чечения и пустините на Азия до джунглите на Амазония. Филип вярва, че човек трябва да върви напред не само, за да живее активно, но и за да премине отвъд границите на стереотипите си.

Повече за хората и каузите, които подкрепяме, можете да видите в портфолиото ни, заедно с успешните и комерсиални проекти, които сме приключили наскоро.