Първи стъпки за нов уебсайт

Имате нужда от уебсайт? Знаете ли откъде да започнете?

Разбира се, фокусът на Вашата дейност е в друга посока и не е необходимо да разбирате и от уебдизайн. Затова решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие. Ще се радваме, ако ги извървим заедно с Вас и Ви помагаме през цялото време.

Какво искате от Вашия уебсайт?

С каква насоченост ще бъде Вашият сайт? Какви цели ще изпълнява? Какви са възможностите пред него?

Ако и Вие сте си казвали „Искам сайт, но не знам откъде да започна“, най-вероятно вече сте наясно все пак какъв сайт искате. Важно е, че вече имате отправна точка и идея. Остава да откриете точно какво искате да направите онлайн, когато изграждате своето присъствие там.

За да Ви помогнем да дефинирате Вашата идея, ще Ви покажем най-честата категоризация на уебсайтовете:

  • Онлайн магазин – за всички, които искат да продават онлайн. Можете да продавате релни, виртуални продукти или услуги.
  • Личен или фирмен блог – това е Вашето лично/бизнес пространство, където да ежедневно да споделяте идеите си, опита си или просто всичко, което в момента е живо за Вас и Ви е на сърце.
  • Сайт визитка – лесен начин да запознаете хората с Вашата дейност, портфолио или услуги.
  • Фирмен сайт – той вече е задължителен за всеки един бизнес!

На кого да се доверите от за Вашите първи стъпки за нов уебсайт?

Знаейки какво искате да направите с новия си уебсайт, следващата стъпка е да намерите партньор, с когото да работите. Ще се радваме, ако това сме ние! Дори да не сте наш клиент и случайно да сте попаднали и да четете тази статия, за нас ще е удоволствие да сме Ви полезни! Ако се чудите, дали ние сме Вашите хора, можете да разгледате мненията на клиентите ни за работата ни, както и наскоро приключените ни проекти.

Най-лесно занапред ще Ви е, ако се доверите на професионалист в областта на онлйан услугие за Вашата онлайн идентичност. Това ще Ви спести време, борба с технологиите и ще получите готов продукт, изработен от експерти. Най-важното е, че ще се гордеете с крайния резултат!

Ние ще Ви предложим цялостно решение за Вашето онлайн присъствие, което включва:

Доверявайки се на професионалисти, Вие ще имате по-малко отговорности, ще получавате съвети и насоки дори ако не сте сигурни какво точно искате. Точно тук е нашата сила!

Работейки със стотици бизнеси в България, ние имаме общ поглед над повечето сегменти и можем да сме много полезни за Вас! Само така, можем 100% пълноценно да Ви помогнем не само с изброените по-горе уеб услуги, а и с:

Домейнът (името на уебсайта)

Заедно ще изберем името, най-подходящо за Вашия сайт! То ще е идеалното име, което да представя кои сте, какво предлагате, да предизвика интерес и да е лесно за запомняне.

Избор на подходяща CMS система (платформа)

Работим с почти всички платформи в момента и знаем плюсовете и минусите им. Ще Ви ориентираме много бързо коя е най-добрата за Вас конкретно.

Всички други стъпки за Вашия нов уебсайт

Ще сме до Вас през целия процес, докато имате перфекния уебсайт. Ще сме до Вас и докато го развивате. Ще сме до Вас, когато сайтът Ви носи успехи, клиенти и големи приходи. Винаги можете да разчитате на съвет и консултация от нашите специалисти. Препоръчваме Ви да прочетете и полезните материали в блога ни.

Надяваме се, че сме Ви помогнали поне малко да се ориентирате и да знаете важните първи стъпки за нов уебсайт. На Ваше разположение сме, ако желаете да помогнем конкретно за Вашия нов уебсайт!

Ако имате въпроси, пишете ни от какво имате нужда във формата за контакт по-долу.

 

    * Задължителни полета