Уеб дизайн и разработки

Вашето лице в Интернет е уебсайта Ви. Затова уеб дизайна и качествената му изработка са изключително важни. Знаете, че първото впечатление се оставя само един път! Не го подценявайте.

Потребителите на уебсайта Ви ще останат няколко секунди на него – ако това, което видят им хареса, актуално е и е достатъчно ясно представено, те ще останат на уебсайта Ви. Ако не, просто ще го затворят и ще отидат при конкуренцията.

Затова, има неща, с които се съобразяваме винаги, когато правим един уебсайт:

  • Дизайн, който освен красив е и интуитивен за работа
  • Лесна и максимално ясна структура. Накарате ли клиентите Ви да кликат по няколко пъти, за да стигнат до същината на нещата, те няма да са доволни. Затова винаги се стремим да скъсим максимално пътя до важните неща в сайта.
  • Заглавна страница, казваща най-важното още в първи, дори повърхностен прочит.
  • Интерактивност! Ако искате хората само да четат уебсайта Ви, издайте книга. Уебсайтът трябва да ангажира и да е интересен на потребителя.
  • Мобилност на уебсайта. Мобилните телефони, таблетите и другите преносими устройства навлязоха бързо в ежедневието ни. Уебсайтовете, които правим, изглеждат еднакво добре на всякакви екрани и браузъри.

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

Вашето съобщение

* Задължителни полета