Поддръжка на уебсайтове и онлайн магазини

Професионалната поддръжката на уебсайт е най-подценяваната услуга, която обаче е изключително важна. Създаването на уебсайта е като раждането на дете, то е само началото. Затова ние не искаме да Ви направим уебсайта и да Ви оставим да се борите сами, а ще се радваме да Ви подкрепяме през целия процес на развитие и обновяване на уебсайта Ви.

Хубавият уебсайт не се прави с еднократно събитие, а е процес, който продължава непрекъснато. Уебсайтът трябва да се развива и усъвършенства постоянно!

Спомнете си персонала на фирмата си, проектите и дейностите, които извършвахте, когато направихте уебсайта си. Сега се върнете в днешния момент и се запитайте:

Променяше ли се уебсайта ни адекватно на реалните промени във фирмата?

Ако отговора не е „категорично Да“, то трябва да се замислите защо това не се е случило и да направите всичко възможно да започне да се случва.

Това, което ще получите с професионалната поддръжка на уебсайта Ви е:

  • Винаги актуално съдържание, точно представящо бизнеса ви в момента!
  • Използване на най-новите технологии в уеб пространството.
  • Съвременен дизайн. Тенденциите в уеб дизайна се променят толкова бързо, че ние променяме дизайна на поддържаните от нас уебсайтове средно по веднъж на всеки две години. За някои бизнеси дори това е прекалено дълго!
  • Предимство в търсещите машини. Google и другите търсачки следят честотата на актуализациите на уебсайтовете и ще Ви толерират, ако Вашият уебсайт се поддържа професионално и винаги актуален.

Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

Вашето съобщение

* Задължителни полета