Тайна бележка в Интернет

Как да изпратим и унищожим тайна бележка в Интернет?

Вероятно и на Вас Ви се налага постоянно… Искате да изпратите парола, информация за парична сума, банкова сметка, данни за кредитна карта или друга чувствителна информация, която не желаете да съществува в пространството? Искате да сте сигурни, че веднъж прочетена от получателя, тя ще бъде изтрита и няма да се вижда повече? Искате да не рискувате да загубите или споделите важна информация с не когото трябва?

Да, сигурността в Интернет не е лесна задача. Дори изпращането на елементарна тайна бележка не е възможно с класическите технологии. Всички електронни писма се пазят на минимум две устройства + архивите в сървърите. Чат услугите също пазят всичко в историята си. Как да сте сигурни, че това, което сте изпратили не се чете от друг?

Ние също сме си задавали многократно този въпрос. В работата ни постоянно се налага да изпращаме пароли към клиентите си. Държайки на качеството и сигурността, няма как да направим компромис. Затова създадохме инструментът Телеграма.бг. Бърз, лесен и сигурен начин да изпратите тайна бележка, която ще се унищожи при прочитане. Подходяща е за трансфер на чувствителна информация до приятел, близък или клиент. Телеграма.бг е начинът да сте наистина безкомпромисни със сигурността!

 


Тайна бележка в Интернет с Телеграма.бг

Без регистрация, без следа, безплатно!

 


 

Регламентът за защита на личните данни (GDPR) допълнително усложни обстановката с онлайн сигурността. Отговорността и тежестите върху бизнеса при изтичане на информация скочиха рязко. Глобите са жестоки, а желаещите да „хакнат“ информацията Ви не намаляват. За сигурността онлайн се говори все повече и тя е все по определящ фактор в ежедневната работа между фирмите. Нуждата от Телеграма.бг вече е осезаема, затова я създадохме и предоставяме услугата напълно безплатно!

Ето и някои от въпросите, които потребителите имат:

Колко тайни бележки мога да изпращам?

Телеграма.бг предоставя услугата за изпращане на тайна бележка безплатно и без ограничения в броя изпращания.

Кога се изтрива съобщението ми?

Тайната бележка се изтрива при първото й прочитане! Дори някой да копира линка на дадена бележка, след прочитането й веднъж, той не може да я прочете повторно.

Има ли екипът на Телеграма достъп до бележката ми?

Не, данните се пазят в криптиран вид и системата на Телеграма.бг няма достъп до тях.

Надяваме се, че с този наш проект сме Ви полезни! Можете да разгледате и други инструменти, които разработихме с мисълта как да помогнем на онлайн потребителите.

Ще се радваме, ако отговорим и на други въпроси, които Ви интересуват в сферата на Уеб. Ако все още нямате уебсайт, доверете ни се и ние ще го създадем с лекота и вдъхновение.

Ако имате каквито и да е други въпроси, с удоволствие ще Ви помогнем. Можете да ни пишете от формата по-долу, или да разгледате проектите, които сме реализирали скоро и мненията на клиентите ни за нас.

 

    * Задължителни полета